Boys Harmony and soul - Swingende Jazz, Soul en Gospel

De vocalisten van deze close harmony groep halen hun inspiratie voornamelijk uit de Soul-, Pop-, R&B- en Gospelmuziek. De stemmen van deze mannen, begeleidt door live pianomuziek,  klinken samen fantastisch en weten iedereen te raken. Deze heren treden regelmatig op tijdens bruiloften, evenementen en intieme huiskamer concerten. Ze zijn ook te boeken met hun eigen avondvullende love show en kerst show met verrassende wendingen.

Boys Harmony and Soul zijn te boeken vanaf 1300 euro. 


The Recipe - Liveband 2.0 

The Recipe is de ultieme mix: een live band die speelt zoals een DJ draait! De zanger en 2 zangeressen, ondersteund door 4 professionele topmuzikanten geven je een non-stop show vol pop, dance, rock en meer. De hits van nu aangevuld met classics uit de 90’s en 00’s: de band speelt altijd de beste set voor elk soort event.

Het maximale uit elke show halen betekent dat de band samen met het publiek een onvergetelijke belevenis creëert. Veel ervaring op alle mogelijke podia maar toch altijd fris: The Recipe biedt interactie, enthousiasme en energie.

The Recipe is te boeken vanaf 4000 euro

Mylene Hanson - Jazz duo

Mylene Hanson is een jazz zangeres met een prachtige warme sound. Samen met haar pianist neemt ze je mee terug in de tijd van de traditionele jazzmuziek. Swingende nummers met een vintage sound. Daarnaast valt er met Mylene ook altijd wel iets te lachen.  Ideaal voor uw borrel, receptie, ceremonie of festival. 

Het Mylene Hanson duo is te boeken vanaf 600 euro


Danny van Kessel - Pianist 

Live piano muziek geeft iedere gelegenheid een unieke sfeer. En Danny van Kessel is een echte sfeermaker. Hij haalt zijn inspiratie uit de jazz, latin, soul en gospel muziek. Vooral door zijn jazz achtergrond kan Danny goed improviseren en zorgt hij dat er voldoende te swingen valt.  

Danny van Kessel is te boeken vanaf 400 euro.