Gwenda

 

Gwenda is en vrouw met een missie. Zij wilt de wereld een beetje mooier maken en mensen helpen om zichzelf en hun dierbare beter te begrijpen. Gwenda is een succesvol medium die haar gave inzet om mensen te helpen. Op een nuchtere manier en met veel humor geeft ze mensen meer inzicht in hun persoonlijke ontwikkeling. Een show met Gwenda is een belevenis waar men nog lang over na praat. Zie ook haar website www.gwendakortelever.nl


Kerst met Gwenda - 12 en 23 december 2019

Nieuw dit jaar zijn de kerstshows met Gwenda. Tijdens deze speciale avonden in de kersttijd zal Gwenda op unieke wijze contact maken met overleden dierbaren, die in de kersttijd vaak het meest gemist worden. Aan de hand van foto’s is Gwenda in staat om een boodschap van de overledenen over te brengen..

En dat is nog niet alles. Tussen de readings door kunt u genieten van een onvergetelijk kerst optreden van Boys Harmony and Soul. Deze drie vocalisten zingen soulvolle kerstarrangementen en kerstklassiekers waarmee zij de kerstgedachte weten over te brengen. De groep staat bekend om hun warme sound en geweldige interactie met het publiek. Hennie Huisman is helemaal fan; “Boys Harmony and Soul, dat zijn drie jongens die zo verschrikkelijk goed met elkaar zingen, in harmony. Die de juiste snaren weten te raken, en het echte kerstgevoel creëren” Aldus Hennie Huisman.

Live reading aan de hand van een foto

Op deze avond mag iedere bezoeker een foto meenemen van iemand waarmee hij/zij graag contact wilt maken. Gwenda zal zoveel mogelijk foto's behandelen. Door de drukte is de kans groot dat niet iedere foto tijdens de show aan de beurt is geweest. Maar niet getreurd. Gwenda neemt je foto dan mee naar haar praktijk en zal later online alsnog een reading voor u verzorgen. 

VIP-tafel

Het is ook mogelijk om een van de exclusieve VIP-Tafels te reserveren. Dit kan al vanaf 5 personen.  Met een VIP-tafel heeft u recht op een gegarandeerde reading van Gwenda.  Daarnaast mag u al vanaf 18:30 uur met u gezelschap de zaal in waarin u als echte VIP's welkom wordt geheten door Gwenda en Boys Harmony and soul. Onder het genot van een welkomsdrankje en hapje krijgen jullie vast een klein persoonlijk voorproefje van de bijzondere avond die u te wachten staat. Aan het einde van de avond krijgt u tevens nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Een plaats aan een VIP-tafel kost 95 euro pp.

De kerstshows met Gwenda vinden plaats op 12 december en 23 december in de Witte Valk te Zwaag. De avond begint om 20:00 en duurt tot ongeveer 22:00

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 55 euro pp en te bestellen via de gele knop hieronder.