Raakt Events

Raakt events een een evenementen en boekingsbureau. We organiseren evenementen die het publiek op een bijzondere manier weten te raken. Daarnaast kunt u bij ons diverse artiesten boeken. Niet zomaar artiesten, maar artiesten waarvan wij kunnen garanderen dat zij een speciaal optreden kunnen verzorgen. Dit is de reden waarom ons artiestenaanbod nog niet heel groot is, maar wel uniek. We helpen u graag bij het vinden van de juiste artiest voor uw bruiloft, festival of bedrijfsfeest. Tevens kunnen we maatwerk verzorgen. Wanneer u uw wensen aan ons voorlegt gaan we op zoek naar een passende invulling voor uw event. 

De gezichten achter Raakt Events

danny van Kessel

Danny is het eerste aanspreekpunt van Raakt Events. Hij is een rasechte artiest met een groot organisatie talent. In 2007 studeerde hij af aan het Conservatorium. Sindsdien speelt hij met veel succes in binnen en buitenland. Daarnaast regelde hij de muzikale programmering bij diverse podia en festivals. Danny heeft een groot netwerk in de muzikale wereld en hierdoor weet hij altijd een evenwichtige invulling voor een event samen te stellen. Door zijn ervaring in de muziek branche snapt hij wat er nodig is qua ruimte, sfeer en installatie. 

Prema van Kessel

Prema is de rechterhand van Danny en is verantwoordelijk voor de marketing van Raakt Events. Zij regelt de website en de social media kanalen van Raakt Events. Daarnaast stelt zij de contracten op en verzorgt ze de facturatie.