Wie ben jij?

Muzikale Eenheid in Verscheidenheid

woensdag 7 augustus - 19:15 uur Bonifacius kerk Medemblik 

 

UITVERKOCHT

Het concert is inmiddels uitverkocht, maar als u mailt naar info@raaktevents.nl wordt u op de wachtlijst geplaatst. 

 

In samenwerking met de stichting GKS Holland organiseren wij een concert.  Tijdens dit concert zullen  verschillende artiesten, met ieder een eigen spirituele achtergrond, een prachtig optreden verzorgen.  Een concert dat je meeneemt op een muzikale reis en ons laat zien dat we eigenlijk niet zo verschillend zijn. Een concert waarin je ook weer even terug komt bij jezelf. Wie ben jij? En waar sta jij? Pas je binnen een specifieke stroom of vaar je liever je eigen koers? 

 

GKS Holland is een stichting met zijn oorsprong in India. De stichting is in het leven geroepen door spiritueel leraar Gopala Krishna Baba. Het uitgangspunt van de stichting is het verbinden van verschillende religies en zo samen te groeien en meer eenheid te creëren in de wereld. 

 

Het concert is gratis toegankelijk. U dient echter wel kaarten te reserveren. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het reserveren van u plaatsen. 

 

Een donatie wordt op prijs gesteld. Dit kan tijdens het concert in een oude stembus, of door geld over te maken naar de stichting Sri Sai Mandiram, IBAN NL87INGB0009270781.